top of page

Ανοιχτή Εκλογική Διαδικασία και Μεγάλη επετειακή εκδήλωση του " ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ" στις 2/12/2023





Κατά τη Συνεδρίαση της Συνέλευσης της Δημοτικής Παράταξης, «ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», της 20/09/2023, στα Γραφεία της Παράταξης στη Δραπετσώνα, Ομόφωνα αποφασίστηκε το Καταστατικό της Δημοτικής Παράταξης.

Το καταστατικό εισάγει καινοτομίες.

- Δυνατότητα άλλος να είναι ο Υποψήφιος Δήμαρχος της Παράταξης και άλλος ο Επικεφαλής της Παράταξης

- Η ανοιχτή προκριματική Διαδικασία για την επιλογή του Υποψηφίου Δημάρχου.

Το καταστατικό της παράταξης, κατοχυρώνει τη φυσιογνωμία μίας Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης των Πολιτών της πόλης, η οποία αποτελεί μία ζωντανή συλλογικότητα, και καθιερώνει θεσμικά και πολιτικά τα μέλη τη Συλλογική Ηγεσία.


Αποφασίστηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, να γίνει εκλογική διαδικασία για την Εκλογή Προέδρου και των 7 αιρετών μελών της Πολιτικής Γραμματείας. Η Εκλογή των αιρετών μελών της πολιτικής Γραμματείας, θα γίνει με μονοσταυρία. Στην Πολιτική Γραμματεία θα συμμετέχουν ex officio, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης Παντελής Καμάς και Ανδρέας Κρεμμύδας.

Η θητεία της πολιτικής Γραμματείας θα είναι διετής.

Η θητεία του Προέδρου θα είναι τετραετής

Στην Εκλογική Διαδικασία θα λάβουν μέρος ακόμα και όσοι εγγραφούν μέλη της παράταξης μέχρι και την ημέρα της ψηφοφορίας.

Τα Γραφεία της Παράταξης στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης αρ.99 στη Δραπετσώνα, θα είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, μέχρι τις εκλογές, προκειμένου να γίνουν εγγραφές μελών.

Στις 19/11/2023, και ώρα 21 : 00 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων.

Μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις Εκλογές εκλέχτηκαν οι :

Ανδρέας Κρεμμύδας Πρόεδρος,

Χρήστος Μαρίνος

Μυλωνάκου Αναστασία.

Για την καλύτερη επικοινωνιακή παρουσία της παράταξης, ορίστηκε Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου η κυρία Αβαγιαννή Σταματίνα.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, θα οργανωθεί επίσης και ειδική επετειακή εκδήλωση της παράταξης, η οποία κλείνει τα 5 χρόνια λειτουργίας και ανοίγει πλέον ένα κεφάλαιο στην παρουσία της στην πόλη.



131 views0 comments
bottom of page